Jyväskylän Seudun Puhdistamo Oy: Yhdyskuntajätevesien käsittelyä Nenäinniemen puhdistamolla jo 50 vuoden ajan

  Uutinen

Nenäinniemen vasta valmistuneelle jätevedenpuhdistamolle aloitettiin yhdyskuntajätevesien johtaminen syksyllä 1973. Jätevettä on virrannut puhdistamolle jo 50 vuoden ajan ja tuona aikana on tehty valtavasti työtä jäteveden käsittelyn tehostamiseksi sille tasolle kuin se tänä päivänä on.

Oheisessa elokuvassa käydään koko puhdistamon tarina läpi. Se on samalla läpileikkaus jäteveden käsittelyn historiaan Suomessa. Puhdistamon entiset ja nykyiset työntekijät kertovat, miten jätevesiä on eri aikoina käsitelty ja miten on askel askeleelta kehitetty puhdistamon toimintaa tähän päivään saakka.

Toivotamme antoisia hetkiä elokuva parissa!
Nenäinniemen jätevedenpuhdistamon henkilökunta

 

Uusimmat aiheet