Nenäinniemen jätevedenpuhdistamon lähtevän jäteveden hygienisointi on toiminut hyvin kesäkautena 2020.

  Uutinen

Nenäinniemen jätevedenpuhdistamon lähtevän jäteveden hygienisointi on toiminut hyvin kesäkautena 2020.

 

Nenäinniemen jätevedenpuhdistamolla seurataan puhdistamolle tulevan jäteveden kuin myös Päijänteeseen johdettavan käsitellyn jäteveden laatua kerran viikossa otettavilla bakteerinäytteillä. Tulokset analysoidaan Kokemäenjoen Vesiensuojeluyhdistyksen Ympäristöpalvelut Oy:n laboratoriossa. Tulosten perusteella Nenäinniemen puhdistamon UV-hygienisointi on toiminut vakaasti koko kesäkauden. Käsitellyn jäteveden E.Colin ja Enterokokkien pmy-arvot ovat olleet EU-uimavesiluokituksen hyvälle uimavedelle asetettujen vaatimusten mukaisia. Tarkemmat tulokset löytyvät liitetaulukosta.

Lataa taulukko täältä

 

Uusimmat aiheet