Haemme PROSESSINHOITAJAA

  Uutinen
Jyväskylän Seudun Puhdistamo Oy on kolmen Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen kuntien omistama osakeyhtiö, jonka tehtävänä on käsitellä Jyväskylän Nenäinniemen ja Korpilahden jätevedenpuhdistamoille johdettavat jätevedet. Jyväskylän Seudun Puhdistamo Oy on osa Jyväskylän kaupunkikonsernia.

Haemme PROSESSINHOITAJAA

 

Työtehtäviisi kuuluvat puhdistusprosessien hoito ja valvonta sekä tarvittaessa kunnossapitoon liittyvät tehtävät. Osallistut myös varallaoloon. Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknisen alan ammatillista koulutusta sekä B-ajokorttia.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää positiivista asennetta, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluasennetta. Osaat toimia osana ryhmää ja sitoudut yhteisiin tavoitteisiin ja suoritat vastuullesi kuuluvat tehtävät ammattimaisesti ja sitoutuneesti.

Katsomme eduksesi prosessitekniikan, valvomoautomaation ja instrumentoinnin tuntemuksen sekä kokemuksen vastaavista tehtävistä. Tehtävän palkkaus on AvainTES:n mukaisesti. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittyä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävistä antavat

prosessi-insinööri Sonja Saviranta p. 050 568 0939, sonja.saviranta@js-puhdistamo.fi

toimitusjohtaja Petri Tuominen p. 040 821 0080, petri.tuominen@js-puhdistamo.fi

 

Täytä hakemus ja jätä CV 9.7.2018 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi/tule-toihin.


JYVÄSKYLÄN ENERGIA OY | PL 4, 40101 Jyväskylä | Kivääritehtaankatu 6 | puh. (014) 366 4000 | Y 1071200-1 | www.jyvaskylanenergia.fi
Uusimmat aiheet